Dette er en betaversjon for å teste hvordan vi kan forbedre coreAI til å gi enda bedre og mer korrekte svar og lenker. Så det er fint om dere bruker tilbakemeldingsfunksjonen som følger med coreAI.

Hvordan coreAI endrer spillereglene: I motsetning til tradisjonelle søkemetoder, som ofte gir deg lenker og artikler, gir coreAI deg direkte svar på ditt spørsmål. Dermed behøver du ikke selv å lese, tolke og forstå artikler, coreAI har lest hele nettstedet for deg og kommer med svaret. Dette sparer deg for tid og innsats, og gir en mer tilfredsstillende brukeropplevelse enn tidligere generasjons chatbotter, eller om du bruker nettstedets søk eller navigasjon.

Vær kritisk og bidra: coreAI streber etter å gi nøyaktige svar, men det er viktig å huske at den ikke kan garantere å svare 100% korrekt. CoreAI og AI-tjenestene den bruker er fortsatt under utvikling. Vi oppfordrer deg til å være kritisk til svarene og hjelpe oss med å forbedre coreAI ved å gi tilbakemeldingen på svarene du får.

Personvern – Vår Prioritet

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi bruker betalte og sikre AI-tjenester som sier de ikke deler data som sendes tll de. Vi anbefaler deg likevel at du unngår å dele personlig informasjon som navn, adresse, fødselsnummer, e-post, telefonnummer og lignende. Husk at dataene kan lagres utenfor Norge i AI-tjenestene som er i bruk, så vær forsiktig med å bruke persondata i dine spørsmål.

Hvordan bruke coreAI

Det er enkelt å komme i gang med coreAI. Klikk på coreAI-symbolet til høyre på skjermen. En dialogboks vil åpne seg hvor du må akseptere at coreAI er en testversjon og at svarene er generert ved hjelp av kunstig intelligens og kan være unøyaktige.

For å stille et spørsmål til coreAI, skriv inn spørsmålet ditt i dialogboksen. Du kan stille alle typer spørsmål, som åpne spørsmål, spørsmål med ja/nei-svar eller spørsmål med flere svaralternativer.

coreAI vil raskt svare på spørsmålet ditt. Hvis du er fornøyd med svaret, kan du gi coreAI en tommel opp. Hvis du ikke er fornøyd, kan du gi coreAI en tommel ned.

Ditt engasjement og tilbakemeldinger er viktige for oss. De hjelper oss å forbedre coreAI og gjøre den til en enda bedre tjeneste.

Lykke til - vi håper du vil like coreAI.