Spenst er en familie av egeneide treningssentre som gjennom sin visjon og sine verdier ønsker å lever gode helse og treningsopplevelser til den norske befolkning. Spenst har lang erfaring med trening for alle!

Ditt valg

Hver og en velger selv hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av på våre treningssentre i Norge. Vi har stor variasjon og innhold i våre treningssentre, men alle er opptatt av det samme. Vi ønsker å være et samlingspunkt for sosialt samvær, gode treningsopplevelser, velvære og livsstilsendringer. 

Bredt tilbud

Av erfaring vet vi at et bredt tilbud, trivelige lokaler, et hyggelig og inkluderende miljø, høy kvalitet og god oppfølging er alle viktige faktorer for å lykkes med treningen. Vi er stolte av å kunne tilby bredde og variasjon på våre sentre.

Variasjon er viktig

Vi ser en klar sammenheng mellom bruken av våre tilbud, og det å trene regelmessig over tid.

En kombinasjon av en kaffe før og/eller etter trening for å stresse ned og være sosial og en type trening som passer deg og dine interesser er det som gjør at mange av våre medlemmer trives og trener regelmessig over mange år. Totalpakken gjør at treningen kommer som en bonus, da trivselsfaktoren er såpass høy. Det er noe vi på Spenst strever for hver dag.

Spenst Norge AS
Org.nr. 996565203
mail: post@spenst.no