Digital treningsveiledning med meg

Vi starter med en oppstartssamtale hvor vi legger vekt på din historikk og dine målsettinger fremover.

Her vil jeg kartlegge hvilke behov du har og hvilke oppgaver vi må jobbe med sammen for at du skal oppnå ønsket resultat. En viktig del av kartleggingen er å avdekke eventuelle skader/begrensninger/sykdommer som må tas hensyn til under treningen. Kartleggingen kan da foregå over telefon eller etter dine ønsker. 

Du kan forvente at jeg har kompetansen til å hjelpe deg uansett utgangspunkt. Om du ønsker å endre kroppssammensetning eller har utfordringer med sykdom/skade så vil Jeg kunne veilede deg etter dine behov.

Hvorfor skal du velge digital oppfølging?

Hverdagen kan ofte være hektisk som gjør at du ønsker å ha fleksibilitet på når du gjennomfører aktivitet/trening. Derfor vil digital treningsveiledning passe deg som ser etter et produkt som kan passe inn i din hverdag, samtidig som du får tett oppfølging.

Om meg

Jeg er sertifisert PT nivå 3 og kostholdsveileder med bachelor i fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. 

Treningsgleden og erfaringen min ligger i en lang aktiv kariere innen turn. I senere tid har også løping og styrketrening vært en viktig del av min hverdag. Jeg har min faste arbeidsplass på Torp og Co, som er spesialister på muskler og ledd.

Bendik Bøhmer Nonstad
E-post: bendikb.nonstad@hotmail.com
Mobil: 406 17 022

 

Jeg ønsker å bli kontaktet for en uforpliktende prat: