Digital treningsveiledning med meg

Vi starter med en oppstartssamtale hvor vi legger vekt på din historikk og dine målsettinger fremover.

Her vil jeg kartlegge hvilke behov du har og hvilke oppgaver vi må jobbe med sammen for at du skal oppnå ønsket resultat. En viktig del av kartleggingen er å avdekke eventuelle skader/begrensninger/sykdommer som må tas hensyn til under treningen. Kartleggingen kan da foregå over telefon eller etter dine ønsker. 

Du kan forvente at jeg har kompetansen til å hjelpe deg uansett utgangspunkt. Om du ønsker å endre kroppssammensetning eller har utfordringer med sykdom/skade så vil Jeg kunne veilede deg etter dine behov.

Hvorfor skal du velge digital oppfølging?

Hverdagen kan ofte være hektisk som gjør at du ønsker å ha fleksibilitet på når du gjennomfører aktivitet/trening. Derfor vil digital treningsveiledning passe deg som ser etter et produkt som kan passe inn i din hverdag, samtidig som du får tett oppfølging.

Om meg

Jeg er lidenskapelig opptatt av at alle skal få muligheten til å nå sine mål, enten om det er helse, idrett eller hobby. Med han som din digitale treningsveileder får du en dedikert person med stort fokus på gjennomføringsevne og fremgang. Per Anders vil gi deg en plan som vil hjelpe deg nå dine mål så effektiv som mulig!

Erfaring

Jeg har jobbet som Personlig Trener hos Spenst Førde siden 2017. Han startet selv med styrketrening i 2012, og har siden den gang har han vert innom mange forskjellige treningsformer og idretter. Noen av disse idrettene han har drevet med, og konkurrert i, er styrkeløft, amerikansk fotball og fotball, men har også flere års erfaring innen disse idrettene som trener. Med sine erfaringer som personlig trener, som utøver selv og utdannelser så kan han hjelpe deg med det aller meste innen trening. Hans største fokus områder er programmering og oppfølging innen styrketrening, styrkeløft, idrettsspesifikk trening og nybegynnere for styrketrening. I tillegg til dette så gir han oppfølging via nett både på program og kosthold!

Utdannelse

-Personlig trener studie ved Akademiet for Personlig Trening
-Eleiko Strenght Coach lvl 1 ved Eleiko
-Maksimal fettforbrenning ved Akademiet for Personlig Trening
-Hypotrofi ved Akademiet for Personlig Trening
-Kostholdsveileder ved Akademiet for Personlig Trening
-Styrkeløft trener nivå 1 ved Norges Styrkeløftforbund.

Per Anders Berge
E-post: pt@spenst.no
Mobil: 971 16 715

Jeg ønsker å bli kontaktet for en uforpliktende prat: