Flere ønsker å trene på egenhånd, men føler det er litt vanskelig å komme i gang eller vet ikke helt hvordan de skal sette seg trenings- og/eller kostholdsplan. Vi har derfor tatt dette på alvor og tilbyr nå digital treningsveiledning.

Hva er digital treningsveiledning?

Digital treningsveiledning er en fleksibel oppfølging hvor du gjennomfører trening på egen hånd, der du er, men din personlige trener følger deg gjennom hele prosessen gjennom ukentlige oppfølginger på telefon eller video.

Sammen jobber vi som et team for at du skal bli motivert, inspirert og oppnå de resultatene du ønsker.

Hvordan fungerer prosessen?

Prosessen vil gjennomføres med en oppstartssamtale hvor vi legger vekt på din historikk og dine målsettinger fremover. Her vil vi kartlegge hvilke behov du har og hvilke oppgaver vi må jobbe med sammen for at du skal oppnå ønsket resultat. En viktig del av kartleggingen er å avdekke eventuelle skader/begrensninger/sykdommer som må tas hensyn til under treningen. Kartleggingen kan da foregå over telefon eller etter dine ønsker. 

Hva kan du forvente av digital treningsveiledning?

Du kan forvente at vi har kompetansen til å hjelpe deg uansett utgangspunkt. Om du ønsker å endre kroppssammensetning eller har utfordringer med sykdom/skade så vil vi kunne veilede deg etter dine behov.

Hvorfor skal du velge digital oppfølging?

Hverdagen kan ofte være hektisk som gjør at du ønsker å ha fleksibilitet på når du gjennomfører aktivitet/trening. Derfor vil digital treningsveiledning passe deg som ser etter et produkt som kan passe inn i din hverdag, samtidig som du får tett oppfølging.

Pris på produktet

Digital treningsveiledning kr. 2000,- per måned. inkluderer trenings- eller kostholdsoppfølging. Minimumvarighet på avtale er en måned.

Ønsker du både kostholds- og treningsoppfølging legges det til et tillegg på kr. 990,- per mnd. Totalt kr. 2990,- mnd.

Det unike med dette tilbudet er at du trenger ikke være medlem på Spenst eller et annet treningssenter, du må bare være interessert i å ta tak i din egen helse og ønsker litt drahjelp i hverdagen for å få dette til. 

digital app

Vi har et supert team i Norge som tilbyr deg digital treningsveiledning uansett hvor du befinner deg. 

 

 

Ta kontakt med en av våre digitale treningsveiledere nedenfor for mer informasjon og bestilling av digital treningsveiledning: